Veel activiteiten gaan vanuit onze thuisbasis, de Gaasperplas.

Verschillende tochten hebben een andere startlocatie. Heb je (nog) geen gelegenheid om een kajak te vervoeren? Op veel plaatsen waar we naar toe gaan worden kajaks verhuurd.

Tour-agenda 2021

zaterdag 20 maart 2021
Dagtocht Landelijke Opschoondag. Om 10.00 uur.

zondag 28 maart 2021
Dagtocht Rondje Gein 16 km

vrijdag 2 t/m maandag 5 april 2021
Paas-Weekend op Camping Strosteeg bij Utrecht, met dagtocht door Utrecht op zondag 1e Paasdag 4 maart

zondag 4 april 2021
Dagtocht rondje Utrecht
Combinatie mogelijk met Paas-Weekend

zaterdag 1 mei 2021
Bollentocht Roelofarendsveen  circa 15 km

woensdag 12 t/m zondag 16 mei 2021
Hemelvaart-Weekend Brabantse Biesbosch

zaterdag 5 juni 2021
Dagtocht de Vlist  circa 16 km.

zondag 20 juni 2021
Dagtocht rondje Waterland circa 15km

3 juli 2021
Dagtocht rondje Lelystad  circa  15 km zaterdag

vrijdag 16 t/m zondag 18 juli 2021
Weekend Linderbeek.  Den Ham

zondag 8 augustus 2021
Dagtocht rondje Westland circa 15 km

vrijdag 13 t/m zondag 15 augustus 2021
Weekend Sneek/Alde Feanen/Weerribben

zaterdag 28 augustus 2021
Grootwater Marker wadden/ of Kreupel vanaf Andijk

zondag 29 augustus 2021
Dagtocht Gein/Cursistentocht 16 km

vrijdag 17 t/m zondag 26 september 2021
Buitenland-Kanokampeertrektocht Mecklenburg/Havel

zondag 26 september 2021
Dagtocht Veluwerally. *Zelf/gezamelijk inschrijven bij Watersportverbond, voor 20, 35 of 50 km.

zondag 10 oktober 2021
Dagtocht Molens- en Forten, bij Haarlem  circa 21 km.

vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober 2021
Weekend Sliedrechtse Biesbosch kamperen/overnachten bij Stayokay Hostel/camping Dordrecht. Gecombineerde Dagtochten, met bevers zoeken in de schemering.

zaterdag 23 oktober 2021
Dagtocht Sliedrechtse Biesbosch.
Combinatie mogelijk met “Weekend Sliedrechtse Biesbosch”!

zondag 24 oktober 2021
Dagtocht Kinderdijk.
Combinatie mogelijk met “Weekend Sliedrechtse Biesbosch”!

donderdag 11 november 2021
Avondtocht: Lichtjestocht St.Maarten. Vertrek 17.30 uur, met versierde boten 8 km

zondag 21 november 2021
Dagtocht Zwerfafvaltocht

zondag 12 december 2021
Dagtocht vanaf de club, met diner en St. Lucia-Lichtjesfeest.

Ook bij de toertochten volgen wij de Coronaregels voor buitensporten.

Soms varen we ook op woensdagmiddag, of op een andere dag.
Overleg voor leden via de KVG-what’s app.

Beste Leden

Alle tochten  (Dag-Weekend-tochten en de week kampeer trektocht) staan wel op de agenda, maar worden allen onder voorbehoud gevaren.

I.v.m. het Coronavirus, dat nog steeds van zich doet spreken en dus niet voorbij is, zijn de maatregelen zoals afgesproken door het RIVM nog steeds van kracht en zullen wij ons er allemaal aan moeten houden.

De tochten zullen van te voren op de KVG-app worden gezet, waar jullie bijtijds kunnen lezen of desbetreffende tocht door kan gaan.

Wij van de toercommissie hopen dat alle tochten onder goede voorwaarden gevaren kunnen worden.

Mocht je alleen een tocht gaan varen, dan ligt er op de club altijd nog de Toercie-map, we hebben toch besloten de inschrijfformulieren te hanteren en zal één van ons altijd een blik werpen in deze map.

Als je niet deelneemt aan de KVG-app, geef dan via: toercie@kvgaasperplas.nl door (zie KVG-site), voor welke tochten je interesse hebt.

Inschrijven kan dus via de inschrijfformulieren in de Toercie-map op club of via de mail, maar het liefst via de KVG-app!

Blijf alert, was regelmatig je handen, houdt onderling 1,5 meter afstand, rij niet met elkaar mee, mits de auto groot genoeg is en de passagier achterin kan zitten en draag een mond/neuskapje!!!

En…heb je de inmiddels bekende verschijnselen, ga dan niet mee. Alleen zo voorkom je verder besmetten!!!

“Ondanks alles, heel veel vaarplezier”.
De Toercie.