OnzeClubWinkel

 

Met Onzeclubwinkel kun je je club sponsoren, zonder dat het ook maar iets kost!

Jij doet je online aankopen of boekingen zoals je dat normaal gesproken doet, met als enige verschil dat een percentage van het aankoopbedrag naar jouw vereniging gaat.

Inmiddels is de KVGaasperplas aangemeld en werkt het als volgt:

  1. Ga naar https://www.onzeclubwinkel.nl/ en klik op aanmelden. Je moet je hier eerst voor registeren. Kies hierbij voor Kano Vereniging Gaasperplas.

    Als OnzeClubWinkel niet weet wie jij bent, kunnen ze aan de vereniging ook geen geld terug uitbetalen. Onzeclubwinkel zal zonder toestemming nooit jouw e-mailadres of andere persoonsgegeven aan derden doorgeven.

  2. Je kunt nu inloggen en een winkel kiezen.

  3. Vind je webshop via de zoekbalk of categorieën en klik hierop. Je wordt doorgelinkt naar de webshop. Let op; de vereniging krijgt alleen geld terug als je via OnzeClubWinkel naar jouw webwinkel toegaat.

  4. Je doet je aankoop of boeking bij de webshop zoals je dat gewend bent.
    Zodra er een aankoop of boeking is afgerond gaat er een percentage van het aankoopbedrag naar jouw club. En het kost jou niets extra!


Er zijn meer dan 300 webshops aangesloten op het platform van Onzeclubwinkel, waaronder Bol.com, de Bijenkorf, Media Markt, Booking.com en Expedia.

Het percentage dat van het aankoopbedrag uitgekeerd wordt aan de vereniging verschilt per webshop en product (categorie).

Een aankoop of boeking kan tussen de 1% en 8% per aankoop opleveren voor jouw vereniging.

Kijk hier voor meer informatie: https://www.onzeclubwinkel.nl/v2/index.php?page=veelgestelde-vragen