Rondje langs het Gein, maart 2020.

Samen kano varen: De KV Gaasperplas is een vereniging waar leden voor elkaar tochten organiseren. Hiervoor is een toercommissie, die een jaarprogramma maakt. (zie tab toeragenda). Deze tochten zijn recreatief van aard. Bij iedere tocht wordt aangegeven hoe lang de afstand is. De meeste tochten zijn dagtochten maar er worden ook weekenden (met kamperen) georganiseerd. Ieder voorjaar proberen we een vakantie-trektocht te organiseren.

Clubavonden: Er wordt op woensdagen weer vanaf 7 uur gevaren. Het clubgebouw is weer open! Doel is om gezellig samen te zijn, te praten over alles wat met kanoën te maken heeft en andere aanverwante zaken. Soms wordt er samen aan een boot gewerkt’.

Neem bij een tocht  altijd reserve kleding mee inclusief een handdoek om je eventueel af te drogen. Zorg dat je voldoende warm en koud drinken en eten meeneemt. Bij warm weer ook zonnebrand (die niet jaren oud is) en een pet, tegen de zonnesteek. Bij koud weer zorg je voor voldoende isolerende (thermo-)kleding.

Wil je een keertje meevaren? Kom dan gerust even langs!