Rondje langs het Gein, maart 2020.

Samen kano varen: De KV Gaasperplas is een vereniging waar leden voor elkaar tochten organiseren. Hiervoor is een toercommissie, die een jaarprogramma maakt. (zie tab toeragenda). Deze tochten zijn recreatief van aard. Bij iedere tocht wordt aangegeven hoe lang de afstand is. De meeste tochten zijn dagtochten maar er worden ook weekenden (met kamperen) georganiseerd. Ieder voorjaar proberen we een vakantie-trektocht te organiseren.

Clubavonden: Vanaf woensdagavond 31 maart 2021  wordt er op woensdagen weer vanaf 7 uur gevaren. We varen in groepjes van maximaal 4 personen.

Ten allen tijde  zullen de coronaregels in acht genomen worden.

Geen nazit in het clubgebouw. Bij het gebruik maken van voorzieningen en materialen worden alle hygienische maatregelen in acht genomen.

We hopen dat in de loop van 2021  meer mogelijk is. En dat vanaf 20.00 het clubgebouw weer open is voor leden. Doel is om gezellig samen te zijn, te praten over alles wat met kanoën te maken heeft en andere aanverwante zaken. Soms wordt er samen aan een boot gewerkt of een stukje gevaren.

Neem bij een tocht  altijd reserve kleding mee inclusief een handdoek om je eventueel af te drogen. Zorg dat je voldoende warm en koud drinken en eten meeneemt. Bij warm weer ook zonnebrand (die niet jaren oud is) en een pet, tegen de zonnesteek. Bij koud weer zorg je voor voldoende isolerende (thermo-)kleding.