De open dag op 8 mei 2022 was een groot succes! Volg de website om op de hoogte te blijven over nieuwe data.

Wees van harte welkom om kennis te maken met de kanosport, een leuke en laagdrempelige sport.

Het clubhuis en het terrein wordt door de leden ingericht met allerlei kano’s, kayak’s en peddels. Er zijn mogelijkheden om als bezoeker zelf in een boot te stappen en het kano varen eens te proberen. Maar je kan ook in een meer-persoonsboot stappen, samen met een gevorderde kanovaarder. Natuurlijk draagt iedereen een zwemvest. Er worden ook demonstraties gevaren door verschillende (jeugd-)leden in verschillende boten en met verschillende technieken.

En natuurlijk is er veel informatie te krijgen over de KVG en het kano varen en je kunt je aanmelden voor een basiscursus!

Boten opstelling voor Open Dag