Op 8 januari was er bij de KVG de nieuwjaarsreceptie.

Een moment om elkaar het beste te wensen voor het volgende jaar, om even bij te praten, om op een andere manier dan in de boot samen te zijn. De receptie was goed bezocht, ongeveer 40 leden waren op deze koude, maar mooie zondag naar het clubhuis gekomen.

Ook verschillende mensen die in de winterperiode het kanoën even overslaan waren aanwezig. Leuk om elkaar weer te spreken en elkaar te zien. Want behalve samen varen vinden we het ook fijn elkaar na roerige tijden weer te ontmoeten.

Natuurlijk werd met het glas met bubbels getoost. De voorzitter had een korte speech en velen namen zich voor dit jaar weer vaker in de kano te stappen. Dat laatste geldt niet voor iedereen, want een groep "diehards" vaart de hele winter door.

Meerdere activiteiten staan gepland voor januari en waren onderwerp van gesprek.

We gaan voor een goed kanojaar.