Beste KVGaasperplas lid,

Om met de deur in huis te vallen: onze secretaris heeft om persoonlijke redenen besloten de taken neer te leggen en na deze periode het bestuur te verlaten. Dat vinden we uiteraard zeer spijtig. We respecteren de keuze en bedanken voor het werk tot nu toe.

Het bestuur is veel achter de schermen bezig geweest. Wat dit jaar de prioriteit heeft, is de digitalisering van de ledenlijst en administratie in een boekhoudpakket. Daarnaast ligt nu de verplichting te voldoen aan de WBTR (Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen). Specifiek in dit bestuursjaar brengt dat veel werk met zich mee, terwijl het voor leden weinig zichtbaar is. Daarom zijn we blij ook zichtbare resultaten te kunnen presenteren: een nieuwe website en een nieuwe invulling van zwembadtrainingen..

Deze keer hebben we ook een kleine poll aan de nieuwsbrief toegevoegd. We horen graag wat leden denken. Laat ons het weten.

Met vriendelijke groeten, het bestuur

 

Website

Na jaren werd het tijd weer eens over een nieuwe website na te denken. We hebben daarvoor advies gevraagd aan Nynke, afgestudeerd in Media en Communicatie. We zijn met deze input aan de slag gegaan. 

We zijn begonnen met een demo-site. Ook daar hebben we adviezen voor gekregen en toegepast. Uiteindelijk zijn we zo ver dat er een beta-site staat. Dus nog niet helemaal af, maar wel ver genoeg gevorderd om te kunnen presenteren. We zijn zelf best trots op het resultaat. Deze nieuwe site is hier nu al te bewonderen: beta.kvgaasperplas.nl

Zwembadtraining

Ook dit jaar kunnen we weer zwembadtrainingen houden. Als bestuur vinden we het belangrijk dat er vooral ook in de wintermaanden getraind kan blijven worden met bootbeheersing, omgaan en reddingen. En voor de liefhebber ook rollen. Om de veiligheid te bevorderen is de drempel laag gehouden en zijn de kosten per persoon per avond beperkt tot €10,-

De organisatie wordt vanaf dit jaar helemaal door KVZeeburg gedaan. Er zijn twee avonden meer gericht op KVG-leden, maar we mogen ons op alle avonden inschrijven. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden om mee te doen en kan er ook kennis gemaakt worden met instructeurs en leden van deze andere Amsterdamse vereniging. Hou je mailbox in de gaten: je kan spoedig een inschrijfformulier verwachten.

Poll: Pin of Cash

We zijn heel benieuwd hoe de leden denken over betalen. We hebben daarom een heel kort formulier gemaakt waarin je kunt aangeven hoe je het liefst je barbon betaalt: pin, bankoverschrijving of contant geld.

> > >  Geef je voorkeur nu door: Pin of Cash

(doublures verwijderd)

 

Er is een duidelijke voorkeur doorgegeven te betalen met pin

32x     Pinnen / Contactloos
4x       Bankoverschrijving
1x       Contant geld
5x       Maakt me niet uit

 

De nieuwsbrieven zijn slechts informatief. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.