Beste KVGaasperplas lid,

We kijken terug op een zeer geslaagde open dag. We hebben letterlijk en figuurlijk een brug kunnen slaan naar de bewoners van Zuidoost. Samen met veel leden en gasten hebben we er een gezellige feestdag van gemaakt. Dank daarvoor! En het mooie weer? Die belofte zijn wij, naar ons idee, ruimschoots nagekomen.
 
Met vriendelijke groeten, het bestuur
 

Digitalisering

Om op de toekomst voorbereid te zijn en de persoonsgegevens beter te beschermen, gaan we gebruik maken van een boekhoudpakket waar zowel de financiën als de administratie van de leden en ligplaatsen wordt bijgehouden. Daarnaast is het de bedoeling dat het bijhouden daarvan veel minder tijd gaat kosten. Het bestuurswerk zal er vast nog een stuk leuker op worden.
 
Tijdens de open dag hebben we voor het eerst ook de mogelijkheid van pinbetalingen mogelijk gemaakt. We gaan kijken wanneer betalen met pin nog meer handig kan zijn. Voordelen van het werken met de pinbetalingen zijn o.a. dat de voorraad bijgehouden wordt, er geen contant geld aanwezig hoeft te zijn, mensen zonder contant geld op zak toch kunnen betalen.
 
Verder wordt de website door een communicatiedeskundige beoordeeld. Er wordt onder andere gekeken naar de inhoud, gebruiksvriendelijkheid, en op welke doelgroep het aansluit.
 
 

De Botenloods

Er zijn verschillende ideeën binnen gekomen voor een langetermijnvisie voor de botenloods. Daarvan zijn er twee over die haalbaar en realistisch genoeg zijn om verder uit te werken. De bedoeling is om per plan een team te vragen dat uit te werken. Het gaat daarbij om een inschatting van de kosten wanneer we er weer 30 jaar mee verder willen.
 
Plan 1: De huidige loods handhaven (met een nieuw dak), waarbij gekeken wordt naar de mogelijkheden de brandveiligheid te verbeteren.
Plan 2: De huidige hokken worden per 5 vervangen door 4 zeecontainers van 20 voet (6,10m). Gefaseerd of alle 15 hokken tegelijk. 
In beide plannen blijft de werkplaats bestaan zoals die nu is. Als extra zal naar de optie worden gekeken om zonnepanelen op het dak te leggen.
 
Er zullen nu teams gevormd gaan worden die de plannen gaan uitwerken. Heb je mogelijk kennis of ervaring hiermee? Stuur dan een reply op deze mail. Ook als je niet in een team wil, zou je advies op bepaalde punten heel welkom kunnen zijn.

De nieuwsbrieven zijn slechts informatief. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.