Beste KVGaasperplas lid,

Allereerst willen we jullie mededelen dat we weer een voorzitter hebben. We zijn erg blij dat Robert Alten deze functie op zich wil nemen.

Tijdens afgelopen Algemene Leden Vergadering zijn meerdere punten naar voren gekomen waar zorgen over zijn, of een verschil van inzicht. Daaruit hebben we de conclusie getrokken dat het goed is meer te communiceren en informeren. We willen daarmee ieder op de hoogte houden van de stand van zaken, zonder daarmee te wachten tot de volgende ALV. Daarom deze nieuwsbrief. 

Zou je naar aanleiding hiervan willen reageren? Doe dat, het wordt zelfs op prijs gesteld! 

Met vriendelijke groeten, het bestuur

Feestdag: De Open Dag - 8 mei

Zondag 8 mei hebben we de grote feestdag. Na de periode met lockdowns en beperkingen, kunnen we nu weer genieten van onze sport, onze faciliteiten en de medevaarders. Dat willen we ook dit jaar weer met plezier delen met wie dan ook geïnteresseerd is. Het idee is weer een brug te bouwen, demonstraties te geven en mensen lekker te laten uitproberen. 

Er zijn al heel wat mensen die hulp hebben aangeboden en met leuke ideeën zijn gekomen, maar meer is altijd welkom. Heb je zelf ideeën? Of wil je iets doen, laten zien of ergens mee helpen? Laat het horen! 

Deze open dag is voor geïnteresseerden van 11:00-17:00 uur. Maar kom gerust eerder. Dan wordt het ook al gezellig. We zijn vanaf 9:00 aanwezig om alles voor te bereiden en het terrein aan te kleden. We vinden het zeker leuk wanneer je mee wilt komen doen. Kom je liever later? Ook prima! Wij zorgen voor mooi weer.

De Botenloods

Onze botenloods staat prima en is goed onderhouden. En zijn wel zorgen geuit over het dak. Dat zal op enig moment vervangen moeten gaan worden. Om hier een afgewogen besluit over te nemen, waarbij we ook willen kijken wat dat op langere termijn betekent willen we ieder met relevante kennis vragen hierin mee te denken. Er zijn leden met bijzonder goede kennis van de huidige situatie, en leden met uiteenlopende ideeën hoe ze het zich anders voorstellen.

We willen komende maanden 3 opties uitgewerkt krijgen. De eerste is helder: de huidige loods zo houden en alleen het dak vervangen. Dat heeft een groot voordeel dat we daar geen bouw- of omgevingsvergunning voor hoeven aan te vragen. De huidige vergunning is voor onbepaalde tijd. Voor andere ideeën hebben we dat voordeel niet. Laat dat geen beletsel zijn het toch te pitchen. Uit de ideeën willen we 2 opties kiezen om verder uit te werken. We zullen komend najaar samen bepalen welke optie de basis zal zijn voor de visie voor de langere termijn.

  • De eerste fase: Kom met al je ideeën. Beton? Containers? Gips? Stenen? Riet? Elk wild idee is welkom. Deze fase start nu. Stuur je idee in!
  • De tweede fase: Na de keuze met welke ideeën we verder willen, kan ieder zich voor een optie aanmelden die verder uit te werken.

 

De nieuwsbrieven zijn slechts informatief. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.