Beste KVGaasperplas lid,

Het nieuwe jaar is begonnen! En dat hebben jullie laten weten: op 8 januari waren jullie vol enthousiasme met circa 40 leden en donateurs naar de nieuwjaarsreceptie gekomen. We hebben het glas geheven, met of zonder alcohol, op het nieuwe jaar.

Het enthousiasme viel echt op. Veel positieve reacties over de digitalisering die doorzet, waaronder de kalender en het inschrijven op activiteiten via de site. De frisse blik op de toekomst was een terugkomend thema bij veel leden die we deze middag gesproken hebben. En een nautische reactie we het delen waard vonden: "Heel fijn dat we nu de 21e eeuw ingeloodst worden."

Met vriendelijke groeten, het bestuur

 

Voor-AV: gezellig en zinvol

Op 20 januari is het zo ver: de Voor Algemene Vergadering. 
Een aantal weken voor de Algemene  (Leden) Vergadering (ook bekend als ALV) hebben we een bijeenkomst die minstens zo belangrijk is: de Voor-AV. Deze avond is vrije inloop en wordt ieder uitgenodigd om met alle vragen, ideeën, zorgen en gedrevenheid langs te komen. De bedoeling is om alles te kunnen bespreken en te verhelderen. En uiteraard ook deze avond voor de bestuursleden om te luisteren ideeën mee te nemen.

De komende AV zullen we stemmen over nieuwe statuten en en nieuw aansluitend huishoudelijk reglement. Voor veel leden is dit waarschijnlijk droge kost, maar ook dit willen we met plezier op een goed te verteren manier toelichten en/of uitleggen. Deze documenten zijn hier te vinden:

Nieuwe boten als beloning!

Dat we met elkaar serieuze stappen aan het maken zijn is ook gemeente Amsterdam niet onopgemerkt gebleven. We hebben een subsidieaanvraag ingediend voor verenigingen om na Corona weer sterker verder te gaan. Omdat we ons in de nieuwe plannen zowel up-to-date brengen met de laatste wet- en regelgeving als ook vol inzetten op een gezond en veilig sportklimaat, is ons het maximum van €5000 toegezegd wanneer we dit ook gaan waarmaken.

Dit geld hebben we aangevraagd voor nieuwe clubboten, waarmee we ook leden kunnen faciliteren die geen eigen boot willen of kunnen betalen, maar wel volwaardig aan de sport willen kunnen deelnemen. Het voornemen is er PE zeekajaks mee te gaan kopen.

Poll: Zin in het nieuwe jaar?

We zijn heel benieuwd hoe de leden denken over wat voor jaar we gaan hebben. Je hoeft niet in te loggen.

> > >  Geef je mening nu door: Vaarzin 2023

Hieruit kan geconcludeerd worden:
Een overgrote meerderheid is positief over de nieuwe richting die we als vereniging ingezet hebben.

De nieuwsbrieven zijn slechts informatief. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.