Na jaren met de oude Wordpress site gedaan te hebben, was het een mooi moment voor wat nieuws. Voor we zo ver waren hebben we adviezen van onze specialist media en communicatie binnen de vereniging gevraagd. Dat was kort maar krachtig: Zorg dat het overzichtelijk is en weinig blabla. Heb een helder doel.

Zo. Daar moesten we het mee doen. Het doel werd: "Gericht op de toekomst & informeren." Tijdens het bouwen is geregeld contact geweest. En de adviezen zijn in de site verwerkt. 

De homepage heeft de naam 'Thuishaven' gekregen. Daar staat in 1 oogopslag de actuele informatie en de aanstaande activiteiten.

De volgende pagina in het menu is de kalender. Daar kan vooruit gekeken worden. Ook is het mogelijk om activiteiten erop te zetten die niet door onze ToerCie georganiseerd zijn. Dat kan een Veluwe Rally zijn, een zeetocht voor gevorderden of een interessante workshop.

Vervolgens zijn de blogs te lezen, waaronder de laatste Nieuwsbrieven. En tenslotte informatie over onze vereniging voor leden en geïnteresseerden.