Met de basiscursus de Gaasperplas op

De vereniging heeft in 2021 gelukkig weer basiscursussen kajakvaren kunnen verzorgen! In 2022 gaan we weer verder met de basiscursussen kanovaren in de maanden mei/juni/juli.

De cursus kanovaren kan of individueel in éénpersoons kajak of tandem in tweepersoonskano.Een tweepersoonskano wordt door twee personen gevaren en je kunt in duo’s deelnemen.

Stuur vrijblijvend een mail aan basiscursus@kvgaasperplas.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en eventueel voorkeur voor de cursusavond (maandag, dinsdag, donderdag). Eventueel kan je ook meerdere personen opgeven.

Korte samenvatting:
In de cursus wordt aandacht besteed aan:
– het onderscheid in verschillende typen kajaks;
– de diverse peddeltechnieken;
– de veiligheidsaspecten;
– het voorbereiden van een toertocht in Nederland.
De cursus wordt gehouden in kleine groepjes (minimaal 4 tot maximaal 10 deelnemers) en duurt 3 avonden van 19.00 uur en 21.30 uur en een gezamenlijke afsluitende kanotocht voor alle cursisten.
De cursuskosten zijn € 90,00 p.p., jeugd van 12 tot 18 jaar € 65,00.
Dit is inclusief gebruik van alle lesmaterialen.
De cursus wordt gehouden bij het clubgebouw van de KV Gaasperplas.
Deelnemers worden geacht te kunnen zwemmen.
De kanovereniging is niet aansprakelijk voor letsel en schade of diefstal van eigendommen van de
cursisten.

Inlichtingen/aanmeldingen: basiscursus@kvgaasperplas.nl.