Van het bestuur

20150617_194613Hallo kanovrienden.
De laatste maanden is er weer veel gevaren. Een aantal mooie tochten hebben we al weer gehad waaronder Paasweekend in de biesbosch tocht en rondje Leiden. Allemaal goed bezochte tochten. Verder is er een extra tocht op de toeragenda ingelast. Weekend waterland 4 en 5 juli. Er wordt gekampeerd. 1 Dag meevaren kan natuurlijk ook.

Ook de woensdagavond wordt er veel gevaren. In kano en kajak maar ook de SUP. Elke woensdag varen we een rondje plas waarbij je tijdens het varen extra instructie kan krijgen om je vaartechniek te verbeteren.  We vertrekken tussen 7 en half 8. Vaar gezellig mee!

Einde juni hebben we de gezamenlijke open dag samen met de andere aan de Gaasperplas gelegen clubs. Kom gezellig kijken!

Voor 19 juli zoeken we nog vrijwilligers. Er zijn weer open water zwemwedstrijden. We zoeken daarvoor nog voor vaarders die voor de zwemmers uit willen varen en het parcours willen wijzen. Interesse?  Stuur een mailtje naar de website!

Er is de komende tijd nog veel te varen.
Veel kano plezier!

Namens het bestuur
Patrick de Boer

Voeg toe aan je favorieten: permalink.