Noorden 11-13 september

Koole.De toercie heeft besloten de in september reeds geplande stromend waterdagen bij het stoomgemaal in Halfweg te verplaatsen naar 4 oktober (mits voldoende belangstelling) en daarvoor in de plaats een weekend in Noorden te plaatsen.

Het weekend is van 11 t/m 13 September 2015.

Er zullen vermoedelijk twee tochten worden gevaren door dit prachtige gebied nabij Nieuwkoop. Het streven is om 10:30 uur te vertrekken. Bij mooi weer willen we op vrijdag een langere tocht in sneller tempo varen, voor de wat meer geoefende kanovaarders. Eén dag meevaren kan natuurlijk ook, geef dan duidelijk door welke dag je komt.

De afstanden zijn ongeveer 15 km, zoals altijd worden er leuke plekjes gezocht waar pauze wordt gehouden, zodat iedereen weer kracht kan verzamelen voor het vervolg van de tocht. Dit weekend is zeer geschikt voor nieuwe leden en beginnelingen, vanzelfsprekend komen de ervaren kanoërs hier ook naar toe.

Een boot huren is mogelijk, zie info: www.nikano.nl
Voor meer info betreffende de kampeergelegenheid:
www.kampeerhoevekoole.nl

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, komt allen…..

**Voor meer informatie is het verstandig om op woensdagavond voor de tocht even naar de club te komen**.

Henny
Namens de ToerCie