Stichting Natuurbescherming ZO

Geinbewoonster Hetty Litjens heeft de stichting Natuurbescherming ZO opgericht ‘voor ieder die houdt van het Gaasperpark en het NNN (Natuur Netwerk Nederland) in Gaasperdam en omstreken. Op haar site lees je onder andere berichten over de bouwplannen van de gemeente (Koers 2025) op de zuidoever van de Gaasperplas. De hele zuidoever behoort net als het Gaasperpark tot het NatuurNetwerkNederland (voorheen EHS, Ecologische Hoofdstructuur) die is ingesteld ter bescherming van natuur en is dus geen geschikte bouwlocatie. Verder veel informatie over de Stichting Natuurbescherming ZO, opgericht voor de instandhouding en bescherming van het Natuurnetwerk Nederland in de Metropolitane Regio Amsterdam met bijzondere aandacht voor Amsterdam Zuidoost en omstreken, en het behoud en de bescherming van de Hoofdgroenstructuur van Amsterdam.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.