40 jaar KVGaasperplas “JUBILEUMFEEST”

Vanaf januari 2019 is een groep leden, bestaande uit 4 dames en 1 heer, bezig geweest met bedenken en plannen van allerlei activiteiten voor het 40 jarig jubileum dat op 21 september zou plaatsvinden.

Iedereen kon zich opgeven en tevens melden of ze wilden deelnemen aan de BBQ en de puzzeltochten, per kano of wandelend rondom de Gaasperplas en door het park.

De puzzeltochten en de uitslagen zijn op de site terug te vinden (hier).

Ruim 60 leden meldden zich aan en genoten duidelijk zichtbaar van een heerlijke dag.

Het werd een geweldig feest, het was stralend weer die dag en dus echt een cadeautje.

Er was een prachtige taart, gemaakt door één van onze leden, de taart was zo groot dat er een dag later tijdens het opruimen ook nog van gegeten is.

Er waren een aantal hoogtepunten, zoals de fotocaroussel, die voortdurend draaide en foto’s toonde van allerlei gevaren tochten; de mooi ingerichte vitrinekasten met allemaal herinneringen; de fotoboeken, die ter inzage lagen en waarin heel veel herkenbare kanomomenten stonden; het optreden van “Neptunes Hendrik” en zijn assistente “Nel”; de puzzeltochten en de Quiz; de toast uitbrengen met een glaasje prosecco en een stuk taart en natuurlijk de band die gezellige nummers speelde en de geslaagde BBQ.

Al met al kunnen we blij terugkijken op een zeer geslaagde dag!