Basiscursus kanovaren

Denk je erover om te leren kanovaren of heb je zin in een kanovakantie?
Kanovaren is een recreatieve sport voor jong en oud. Lekker bewegen en genieten van de natuur! Misschien is de onderstaande cursus wat voor jou! Als je zin hebt, meld je dan aan bij de kanovereniging.

De kanovereniging Gaasperplas organiseert speciaal voor niet-leden basiscursussen kanovaren.
In de cursus wordt aandacht besteed aan:
– het onderscheid in verschillende typen kajaks;
– de diverse peddeltechnieken;
– de veiligheidsaspecten;
– het voorbereiden van een toertocht in Nederland.

De cursus wordt gehouden in kleine groepjes en duurt 3 avonden van 19.00 uur en 21.30 uur en een gezamenlijke afsluitende kanotocht voor alle cursisten. De lessen zijn meestal op maandag, dinsdag of donderdag.

De cursuskosten zijn € 75,00 p.p., jeugd van 12 tot 18 jaar € 50,00, te betalen voor of op de 1e lesavond. Dit is inclusief gebruik van materialen.

Aanmelders op de OPENDAG GAASPERPLAS (zondag 24 april 2016) bieden wij een korting van € 10,00 (alleen bij vooruitbetaling).

De cursus wordt gehouden bij het clubgebouw van de KV Gaasperplas.

De cursusavonden zijn op dinsdag en donderdag:
De cursus data zijn:
– Maandag (kajak,éénpersoons) :  23, 30 mei, 6 juni
– Dinsdag: kajak(éénpersoons) : 10, 17, 24 mei EN 31 mei, 7, 14 juni
– Donderdag: canadees(twee-persoons) : 12, 19, 26 mei

Inlichtingen/aanmeldingen: basiscursus@kvgaasperplas.nl of bij de club op woensdagavond (20:00 tot 22:00 uur).

Deelnemers worden geacht te kunnen zwemmen. De kanovereniging is niet aansprakelijk voor letsel en schade of diefstal van eigendommen van de cursisten.

KV Gaasperplas