eetcafe en spelletjesmiddag

Eetcafé en spelletjes middag op zondag 28 januari 2018
Om 11 uur gaan we een rondje varen. We vertrekken vanaf de club. Om 15 uur kan iedereen (dus ook leden die liever varen met andere temperaturen) gezellig spelletjes gaan spelen. Denk aan de kolonisten van catan , ticket to ride, carassonne, Machiavelli, azul maar ook rummikub, tri dominos, monopoly, set, risk en andere spellen. (We moeten we wel zelf de spellen meenemen.)

Om ongeveer 17. 30 uur gaan we eten. De bedoeling is dat iedereen wat meeneemt voor ongeveer 4-6 personen, evt vegetarisch. Het thema is deze keer de Nederlandse midwinterkost. Denk hierbij aan snert , bruinen bonensoep, linzensoep, boerenkoolstamppot , hutspot, hete bliksem. Als extra uitdaging zouden jullie het calorie rijke voedsel koolhydraten arm kunnen maken. (De feestdagen zijn immers al geweest).

Graag doorgeven wat je wilt maken aan Heleen; bereikbaar via de mail van de tourcie en WhatsApp.

Eetcafé en spelletjes middag op zondag 4 maart 2018
Deze dag gaat het zelfde als op 28 januari.

Het thema van deze dag is apres kano borrel (apres ski) voor kanovaarders. Denk aan de ouderwetse hapje zoals kaasblokjes (met en zonder zilver ui ,stukje gember etc.) worst. Hapjes in bladerdeeg en filodeeg, mini groente quiche en gehaktballetjes, de halve kool met allemaal stokjes erop of de wrap gevuld met allerlei variaties. De bedoeling is dat iedereen wat meeneemt voor ongeveer 4-6 personen, evt vegetarisch.