Aankondiging Open Dag

open-dag-kvg-2016Op zondag 24 april is het weer zover, dan houden we onze jaarlijkse Open Dag. Iedereen is van harte welkom van 11:00 uur tot 17:00 uur.
Tijdens deze dag kun je diverse kano’s en kajaks uitproberen en misschien raak je enthousiast over het kanovaren. Neem als je wilt varen, voor de zekerheid, wel wat droge kleren mee. Niet iedereen gaat altijd om, maar het blijft wel watersport.
Tijdens onze Open Dag kun je je ook aanmelden voor onze basiscursus voor niet leden. Deze cursus vindt plaats op 3 avonden en je leert dan de basis techniek om te kunnen varen. Na het volgen van deze cursus ben je beter voorbereid als je ooit een kano wilt huren of kopen. Je zult ook ondervinden dat je dan ook meer plezier aan het varen beleeft.
Binnen onze vereniging kunnen we je veel vertellen over de verschillende soorten kano’s en de vaareigenschappen.
Verder is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Graag tot ziens op zondag 24 april,
Patrick de Boer
voorzitter

Voeg toe aan je favorieten: permalink.